Verificatie verkopers

Als u een aanbieding bekijkt ziet u een tabblad “over de verkoper”. Als u op dat tabblad klikt krijgt u een heleboel informatie over de verkoper in kwestie te zien. Bijvoorbeeld waar u de verkoper kunt vinden op sociale media.

Maar u ziet ook het telefoonnummer van de verkoper, het adres van diens zaak, de url van de website en een emailadres. En natuurlijk het nummer van de Kamer van Koophandel. 

Wilt u voor u zaken doet met een aanbieder eerst wat meer weten over die verkoper dan heeft u met deze informatie alles wat u nodig heeft om u er van te vergewissen dat u met een bonafide partij te maken heeft.

We tonen van aanbieders nooit het BTW nummer met het oog op mogelijk misbruik. Bij de plaatsing van aanbiedingen en de registratie van nieuwe accounts door ondernemers echter vragen we om het BTW nummer van de aanbieder, dat door ons systeem automatisch wordt gecontroleerd op VIES. Klopt dat nummer niet of is het niet actief dan kan men geen aanbiedingen plaatsen.

Hoewel we zelf ook de nodige aandacht besteden aan het verifiëren van de verkopers op andere gegevens en steekproefsgewijs controles uitvoeren wijzen wij u in deze met klem op het in onze disclaimer gestelde.

Onze disclaimer vindt u hier.